Mania-K Café | Mania-K Sportsclub

Café

Mania-k café, dat is het rustpunt binnen het dynamisch mania-k universum. Het café bevindt zich op de eerste verdieping van het pand, naast de sports club en boven onze multibrand-boutique. Hier geniet je nog even na van je workout of neem je een adempauze tijdens je shoppingsessie vooraleer je opnieuw de hectiek van de stad induikt.

mania-k café

Cosmopolitische stijl in het hartje van Roeselare  

Qua interieur zijn we voor het concept van het mania-k café uitgegaan van een plaats waar we zelf graag zouden vertoeven. Het resultaat: een eclectische cocon in moderne art-deco stijl waarin rose, smaragdgroen, goud en zwart de toon zetten. Qua menu gaan we voor premium, zowel wat de gezonde drinks, aperitieven als koffie en thee betreft. De sfeer?  No nonsense, maar inspirerend qua kader en kwalitatief qua bediening. 

mania-k café

Uitzonderlijke locatie, unieke vibe  

In het voormalige bankkantoor waar onze sports club en de mania-k winkel zich bevinden, vormt het café een gastvrije ontmoetingsplaats waarvan de inrichting even eclectisch is als zijn bezoekers. De uitgelezen plek waar je even tot rust komt tijdens een drukke dag, afspreekt voor de lunch met vrienden, of relax je krant leest.